henkilöstöpalvelut

Mikäli kaipaat yhtä tai useampaa miestä apuun urakoimaan saadaksesi työmaan valmistumaan luvatussa ajassa, saavuit oikeaan osoitteeseen.

Henkilöstön vuokraus on järkevä ratkaisu, kun olet epävarma yrityksesi rekrytointitarpeen laajuudesta ja pituudesta. Toinen yleinen syy henkilöstövuokrauksen hyödyntämiseen on vapaiden, sairaslomien, ruuhkahuippujen paikkaaminen ja muut yllättävät tapaukset.

Välitämme ammattitaitoista henkilökuntaa lähes kaikkiin rakennusalan työtehtäviin. Takaamme motivoituneet ja ammattitaitoiset työntekijät apuusi. Voimme kiinnittää henkilöstöä apuunne joustavasti niin pidempiaikaisten projektien maaliin vientiin, kuin myös lyhyempiaikaiseen käyttöön, kuten esimerkiksi sairastapausten paikkaamiseen 

Veloitamme työvoimasta kiinteän tuntihinnan, joka perustuu työtehtävän haastavuuteen. Yrityksesi vastuulta jää pois rekrytointiin liittyvät haasteet, riskit ja velvoitteet. Maksat vain toteutuneista työtunneista.

meiltä löytyy osaaminen

Tällä hetkellä pystymme tarjoamaan henkilöstöä kattavasti eri tehtäviin. Pystymme tarjoamaan ammattitaitoista henkilökuntaa alla listattuihin työtehtäviin. Ota yhteyttä, jos et löydä tarvitsemaasi.

Scroll to Top